Over Ons

Bij Korenblik Machinery voelt u zich als vakman thuis. Wij beschikken over de juiste ervaringen, zo kunnen wij u ook écht advies geven. Wij leveren al onze producten voor een scherpe prijs en kunnen u ook snelle landelijke service bieden.

Bent u op zoek naar een machine dat een vast onderdeel van uw werk vormt? Dan bent u bij Korenblik Machinery op het juiste adres! Wij leveren alleen kwaliteit. U kunt er voor kiezen om de machine bij ons op te komen halen of wij kunnen de machine langsbrengen op locatie, zodat u gewoon lekker kunt blijven doorwerken!

Hiernaast kunnen wij nog de volgende zaken voor u regelen: onderhoud, verkoopbemiddeling, import en export van machines.

Benieuwd naar ons aanbod? 

Betrouwbare & Snelle service

Wij willen het u als partner, in het dagelijkse werk zo gemakkelijk mogelijk maken, daarom leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Ook streeft Korenblik Machinery naar een heldere communicatie. Wij gaan en staan voor 100% klanttevredenheid!

Onze aanpak

Heeft u een behoefte of een wens en ben u daarom opzoek naar een geschikte partij voor het leveren van uw gewenste machine of gereedschap. Neem dan gerust contact met ons op, zo kunnen wij samen sparren zodat u de juiste keuze maakt. Korenblik Machinery heeft alles onder één dak. Door onze ruime ervaring denken wij graag met u mee.

28 jaar ervaring

Door onze 28 jaar ervaring weten we precies waar machines en gereedschap aan moet voldoen. Waarmee we de meeste bedrijven écht verder kunnen helpen. Wij verkopen goed materiaal, voor een scherpe prijs, met de beste service. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel, mail of whatsapp voor advies op maat!

nl_NL
×